Bedrukte mokken kleine oplage

Bedrukte mokken in kleine oplage maakt dat je mok zeer uniek is. Je hoeft geen genoegen te nemen met de standaard mokken die je overal vindt. Laat je creativiteit werken en laat een paar mokken bedrukken in kleine oplage. Dat kan perfect! Lees hieronder verder over het laten bedrukken van mokken in een kleine oplage. Veel plezier met het maken en het geven van een mooie set mokken!

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Bedrukte mokken kleine oplage.

Bedrukte mokken kleine oplageJe hebt bijvoorbeeld één van volgende gelegenheden waarbij je een mok zou willen schenken:

  • Personeelsfeestjes waarbij je je medewerkers een uniek geschenk wilt geven.
  • Kerstfeestjes waarbij je al je kleinkinderen een leuke mok wilt geven.
  • Tuinfeesten ter ere van een jubileum van je vereniging.
  • Je wilt je clubhuis voorzien van mooie mokken, maar je hebt er maar enkelen nodig.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Voor elke gelegenheid bestaat er een mok. Aan jou om er iets moois van te maken! Maar geen nood: het is niet zo moeilijk om online een mooie mok uit te kiezen en te ontwerpen. Ga eens kijken bij de talloze modellen. Welke kies jij? Daarna maak je je keuze uit de vele kleuren van mokken. En tenslotte komt jouw ontwerp: een foto, een logo, een tekst of een naam? Of een combinatie van één of meerdere van deze? Alles kan! Bekijk eerst je ontwerp zoals het er zal uitzien: je kunt het perfect online te zien krijgen. Als je je keuze hebt gemaakt, stuur je je bestelling door. Binnen korte tijd zullen jouw mokken geleverd worden.

Als je de prijzen bekijkt voor het bedrukken van mokken in kleine oplage, dan merk je dat deze heel scherp zijn. Ondanks de lage prijs, zijn deze mokken zeer sterk. De opdruk is van de hoogste kwaliteit. De kleuren zijn slijtvast en je mok mag in de vaatwas. Ze gaan heel lang mee. Laat mokken maken in beperkte oplage. Elke mok wordt zorgvuldig vervaardigd. Zo heb je nog heel lang plezier van je mok!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]