Mokken bedrukken vanaf 1 stuk

Mokken bedrukken vanaf één stuk is perfect mogelijk. Hoe unieker jij je mok maakt, hoe zeldzamer ze is. Als je een gepersonaliseerde mok wilt geven aan iemand, dan hoef je toch niet meerdere van diezelfde mokken te kopen, toch? Eén mok bedrukken kan zonder problemen.

 

Bekijk hier de mokken >>

 

 

Een enkele mok bedrukken heeft als resultaat dat die mok de enige op de wereld is. Dat is heel bijzonder als je een dergelijk geschenk aan iemand geeft. Er zijn heel wat gelegenheden waarvoor je een mooie mok kunt geven:

  • verjaardagen
  • Mok bedrukken vanaf 1 stukhuwelijk
  • jubileum
  • diploma
  • vader- of moederdag
  • of gewoon uit dankbaarheid, liefde of vriendschap.

Je mok krijgt een speciale betekenis als ze helemaal uniek is. Ze zal lang gekoesterd worden en men zal heel veel aan jou denken.

Je maakt je keuze uit de vele types van mokken: standaard model, café latte of Senseo mok, mok met gekleurde randen en oor of een mok die binnenin gekleurd is. Of wat denk je van de magische mok? Dit is toch ook wel heel uniek! Zo zijn er nog talloze modellen waaruit je kunt kiezen. Maak dan je ontwerp online: voeg je foto, tekst, logo of naam er bij. Of wil je liever een combinatie van dit alles? Ook dat kan! Je ziet onmiddellijk een voorontwerp verschijnen. Zo zie je al hoe jouw mok er zal uitzien. Stuur dan je bestelling door en je krijgt ze snel thuis of waar je ook wilt geleverd.

Mok bedrukken vanaf 1 stuk.

Je mok is van de hoogste kwaliteit. De kleuren worden op hoge temperatuur in de mok gebakken, zodat ze slijtvast is. Ze gaat lang mee en behoudt haar kleuren. Zelfs al wordt ze veelvuldig gebruikt of ze gaat vaak in de vaatwasser, je mok blijft zijn oorspronkelijke allure behouden. Mokken worden overal gebruikt en zijn zeer geliefd. Als je een mok geeft, ben je zeker dat ze niet in de kast verdwijnt!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]